Bejelentkezés
TARSULAT.HU

TÁRSULAT

társulat

Info

TARSULAT.HU
//index.php?option=com_content&task=view&id=132&Itemid=38

A Társulat - Kiripolszky Péter nem versenyez tovább!

A társulat szereposztó showműsor sorozat a Magyar Televízióban MTV

Legújabb twittek

Jött egy cirkuszi társulat és nézem a láncra vert tevét, a szűk ketrecből bámuló tigrist és arra gondolok, hogy ez… https://t.co/dDkNb2gdc7

Weiszburg Tamás (TTK '80), az ELTE Ásványtani Tanszék vezetője az ELTE TTK részéről Medzihradszky Díjban, a Miskolc… https://t.co/oRuu0NxB0k

@OnePorciento @dggfthr @BerekJuli @bora_babe Melyik volt az a hatalmon lévő társulat, aki nem lopott. Mondjuk a Kie… https://t.co/R2tkuRvsBt

Keresés
created by System Design
Főoldal
Galéria
Fórum
Chat
Szavazási infók
Adások az MTV-n
Ti kértétek
Barátaink
Kapcsolat
Szerepek
Image
Laborc
Koppány követője

Koppány és az ősi magyar szokásjog elkötelezett híve, gyűlöli a kereszténység eszméit és az azokat hirdető idegen papokat és lovagokat, Géza halála után felszólítja Saroltot, hogy – a szenioritás és a levirátus szellemében- fogadja el Koppányt fejedelemnek és menjen hozzá feleségül, az ősi rendhez való ragaszkodása okozza végzetét.

Laborc a Galériában »


További szerepek:
Torda, Koppány, István, Táltosasszony, Réka, Sarolt, Gizella
 
Zsűri
Image
Szikora János
rendező

Tanulmányai: ELTE JTK, 1970-75, Színház- és Filmművészeti Főiskola, rendező, 1975-79.

1980-82-ig a Győri Kisfaludy Színház művészeti vezetője. Politikai okokból Aczél György utasítására 82 márciusában eltávolítják a színházból. 1983-84-ig a Miskolci Nemzeti Színház rendezője, majd két évig az újonnan megnyílt egri Gárdonyi Géza színház és az Agria Nyári Játékok igazgatója. 1986-90-ig Vígszínház rendezője.

További zsűrik:
Kocsák Tibor, Keveházi Krisztina, Alföldi Róbert, Szulák Andrea
Tovább »
 
Galéria
_DSC5780
Főoldal arrow Főoldal arrow Kiripolszky Péter nem versenyez tovább!
Kiripolszky Péter nem versenyez tovább!

Kiripolszky Péter levelet juttatott el a produkció szervezőihez, amelyben hivatalosan lemondja a Társulat döntőiben való részvételét.

Indokai között szerepel, hogy munkaügyi és pénzügyi okok képezik azon kötelezettségeit, amelyek jogszerű felszámolása időbeli korlátokba ütközik.

"Nehéz döntés, egyrészt azért, mert a produkcióban szereplő rockopera életem egyik legjobb rockoperájának tartom, másrészt pedig azért, mert az időközben kialakult kapcsolat mint a versenyzőkkel, mint pedig a produkcióval nagyon meghatározó lett számomra." ... "Amennyiben bármiben a segítségükre lehetek, kérem jelezzék, szeretném bepótolni legalább emberileg azt, amit most a produkción belül nem tudtam."

Mi a magunk részéről nagyon sajnáljuk, hogy Kiripolszky Péterre nem számíthatunk, hiányozni fog a döntőkben, hiányozni fog a színpadról, de reméljük, hogy a mostani döntés nem akadályozza meg abban, hogy a jövőben nagy vágya Koppány szerepe, ha nem is ebben a versenyben, de valamikor valahogy "utolérje".

A produkció szervezői

 
Szavazás
Melyik a kedvenc szereped?
 
Feke Pál
www.fekepal.hu

Pólótransz Kft

hungexpo
www.vodafone.hu www.unicredit.hu www.kiamotors.hu www.szerencsejatek.hu www.trigranit.hu www.hidepito.hu www.hidepito.hu www.betonplasztika.hu
www.blikk.hu www.nol.hu www.mno.hu www.storyonline.hu  www.votec.hu www.qib.hu www.mtv.hu www.zikkurat.hu